اگر شما هم برای رفع نواقص صورت خود دائما و به صورت روزانه از کرم پودر استفاده میکنید، باید بدانید که استفاده همیشگی از آن باعث بسته شدن منافذ پوست، تحریک آن، ایجاد لک، چین و چروک و … میشود. در ادامه با ما در مارکتمون همراه باشید تا به عوارض استفاده زیاد و مداوم از کرم پودر بپردازیم و شما را نسبت به این مسئله آگاه کنیم.
پیشنهاد نویسنده: با فواید کرم پودر آشنا شوید
عوارض استفاده از کرم پودر برای پوست های خشک
برخی از عوارض کرم پودر روی پوست خشک در قسمت زیر آورده شده است:
خشک شدن بیشتر پوست: اگر روی پوستی که خشک است و کمبود رطوبت دارد، از کرم پودری که خاصیت مرطوبکنندگی نداشته باشد استفاده کنید خشک تر میشود و ترک میخورد.
حساس شدن پوست نسبت به محیط: استفاده زیاد آن روی پوست خشک میتواند باعث التهاب، خشکی بیشتر و قرمزی پوست شود.
ایجاد چروک و خطوط ریز: در صورتیکه کرم پودر شما بدون خاصیت مرطوبکنندگی باشد، روی پوست جمع شده و باعث تشکیل خطوط ریز روی صورت میشود.
احساس سنگینی و ناراحتی: کرم پودرها روی پوست خشک میتواند باعث تحریک، کشیدگی و سنگینی شوند.
یکنواخت نشدن کرم پودر روی صورت: کرم پودرهای سنگین روی پوست خشک باعث غیر طبیعی شدن آرایش و ایجاد ترک روی آن میشوند.
پیشنهاد نویسنده: برای آشنایی با کرم پودر خوب برای پوست خشک بر روی لینک کلیک کنید.
عوارض استفاده از کرم پودر برای پوست چرب
مهمترین عوارض روی پوست چرب عبارت است از:
تولید چربی بیشتر روی پوست: کرم پودرهای سنگین روی پوست چرب و مختلط باعث چرب شدن و براقیت بیشتر مخصوصا روی قسمتهای بینی، چانه و پیشانی میشوند.
ایجاد چین و چروک روی پوست: کرم پودر نامناسب بر روی پوست چرب، باعث جمع شدن کرم روی صورت و در نتیجه ایجاد چین و چروک میشود.
مسدود شدن منافذ پوست: بسته شدن منافذ باز پوست توسط کرم پودر، باعث ایجاد جوشهای سرسیاه، سرسفید و آکنه خواهد شد.
بهم ریختن آرایش: اگر کرم پودر انتخابی شما خاصیت کنترل چربی نداشته باشد، ظاهر آشفته به پوست داده و آرایش را پخش میکند.
پیشنهاد نویسنده: برای آشنایی با کرم پودر خوب برای پوست چرب بر روی لینک کلیک کنید.
عوارض استفاده از کرم پودر برای پوست حساس
عوارض روی پوست حساس در زیر آمده است:
قرمزی و تحریک پوست: از جمله اثراتی که روی پوست های حساس به وجود می آورد این است که اگر کرم پودر حاوی مواد تحریککننده و الکل باشد، باعث سوزش، التهاب و قرمزی میشود.
پوسته پوسته شدن: کرم پودر بی کیفیت روی پوست حساس، پوسته شدن آن به دلیل نبود خاصیت مرطوبکنندگی در ترکیبات آن است.
تشکیل جوش زیر پوستی: اگر کرم پودر شما مناسب پوست حساس نباشد، منافذ باز پوست مسدود شده و آکنه یا جوش زیر پوستی تشکیل میشود.
احساس خارش: استفاده از مواد نگهدارنده یا برخی ترکیبات شیمیایی موجود در کرم پودر، باعث خارش و تورم پوست میشود و در نتیجه آلرژی و التهاب را به دنبال خواهد داشت.
عوارض استفاده از کرم پودر برای پوست آسیب دیده
از عوارض استفاده کرم پودر روی پوست آسیب دیده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سوزش و التهاب: پوستی که آسیبدیده باشد، نسبت به عطر، الکل یا مواد شیمیایی واکنش شدید نشان میدهد و بیشتر دچار خشکی و سوزش میشود.
ایجاد جوش و لک: زمانی که پوست آسیبدیده است، نمیتواند به درستی ترمیم شود و در نتیجه بافت پوست بیشتر آسیب دیده و جوش و لک تشکیل میشود.
عدم بهبود وضعیت آسیب پوست: استفاده از کرم پودر سنگین و نامناسب، منجر به کند شدن روند ترمیم پوست شده و وضعیت آن را بدتر میکند و گاهی آسیبها و مشکلات پوستی را برای همیشه ماندگار خواهد کرد.
تحریک آسیب پوستی: کرم پودر میتواند منجر به التهاب، سوزش و گسترش و بدتر شدن زخم شود.
چگونه می توان از عوارض کرم پودر جلوگیری نمود؟
با در نظر گرفتن نکات زیر، میتوانید از عوارض استفاده کرم پودر مصون بمانید:
- کرم پودر مناسب پوست خود را انتخاب کنید: همانطور که کرم پودر پوست چرب باید بتواند به کنترل چربی کمک کند، کرم پودر پوست خشک نیز باید حاوی مرطوبکننده باشد و کرم پودر پوست حساس نیز خواص ضد حساسیت داشته باشد.
- از پرایمر قبل از کرم پودر استفاده کنید: پرایمر، ماندگاری و دوام آرایش را بیشتر میکند و مانع از مسدود شدن منافذ باز میشود.
- کرم پودری انتخاب کنید که در آن مواد شیمیایی استفاده نشده باشد: سولفات، الکل و پارابن در ترکیبات کرم پودر باعث ایجاد تحریک پوست میشود.
- از استفاده لایه ضخیم کرم پودر روی پوست جلوگیری کنید: فقط یک لایه نازک از کرم روی پوست بزنید تا اجازه تنفس به پوست را بدهید.
- از برندها و فروشگاههای معتبر خرید کنید: گاهی برندهای فیک و تقلبی و فروشگاههای نامعتبر، کرم پودرهای فاسد یا نامطلوب را با بسته بندیهای مشابه برندهای معتبر و نام آشنا در اختیار شما قرار میدهند که این موضوع میتواند تشخیص لوازم آرایشی اصل از تقلبی را برای شما دشوار کند.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد انتخاب کرم پودر بر اساس نوع پوست
عوارض استفاده طولانی مدت از کرم پودر چیست؟
خوابیدن با میکاپ یا پاک نکردن آرایش در تمام طول روز میتواند معایب استفاده از کرم پودر را به حداکثر برساند. عوارض استفاده از کرم پودر در طولانی مدت در زیر آورده شده است:
- التهاب و قرمزی پوست
- پیری زودرس پوست
- از دست رفتن آب و رطوبت پوست
- ایجاد لکههای قهوهای و تیره
- شلی و افتادگی پوست
- ایجاد چین و چروک
- تشکیل جوش زیر پوستی و آکنه
- مسدود نمودن منافذ پوست
به جای کرم پودر از چی استفاده کنیم؟
یکی از سوالاتی که همواره پرسیده میشود این است که آیا میتوان هر روز از کرم پودر استفاده کرد؟ توصیه میشود به جای استفاده از آن به صورت روزانه از ضدآفتابهای رنگی استفاده کنید و هر چند ساعت یکبار آن را تمدید نمایید. در صورتی که اصرار به استفاده از کرم پودر به صورت روزانه دارید، بهتر است موسهای صورت، CC کرمها و BB کرمها را که بافت سبک و قابلیت محافظتی دارند را جایگزین کرم پودرهای سنگین کنید.
در بالا، به نکات مهمی در خصوص عوارض استفاده از کرم پودر برای انواع پوست پرداختیم. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید و میخواهید با فواید کرم پودر نیز آشنا شوید، میتوانید به وب سایت و اینستاگرام فروشگاه مارکتمون مراجعه کنید و سوالات خود را از کارشناسان مجرب مجموعه بپرسید یا به آدرس زیر بروید:
تهران، بازار بزرگ، مرکز خرید دلگشا، طبقه اول، واحد 142 و 162
سوالات متداول
آیا امکان جلوگیری از عوارض کرم پودر روی پوست وجود دارد؟
بله با انجام پاکسازی پوست و داشتن روتین پوستی مناسب، انتخاب کرم پودر خوب متناسب با پوست، استفاده از مرطوبکننده و پرایمر قبل از کرم پودر و …، میتوان از این عوارض جلوگیری کرد.
چرا نباید روی پوست آسیب دیده از کرم پودر استفاده کرد؟
زیرا باعث تشدید عفونت و زخم، تحریک آن و انسداد منافذ میشود.