پلی ژل کاشت ناخن چیست؟ پلی ژل، ترکیبی از ژل و پودر اکریلیک در کاشت ناخن است که سبک بوده و به دلیل دوام بالا و خاصیت منعطف خود، بسیار محبوبتر از ژلهای معمولی است؛ چرا که فرایند خشک شدن آن سریعتر بوده و ماندگاری زیادی دارد. پلی ژل هم دوام پودر را دارد و هم انعطافپذیری ژل را؛ از این رو بسیار محبوب شده و مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه با ما در فروشگاه مارکتمون همراه باشید تا به ذکر نکات مهمی در خصوص پلی ژل بپردازیم و هر آنچه لازم است بدانید را برای شما شرح دهیم.
پیشنهاد نویسنده: بهترین مارک پلی ژل
پلی ژل و کاربرد آن در کاشت ناخن
مهمترین کاربردهای پلی ژل در کاشت ناخن عبارت اند از:
استفاده از پلی ژل به جای کاشت اکریلیک
در واقع پلی ژل یک جایگزین عالی برای کاشت اکریلیک است که به دلیل انعطافپذیری خود آسیبی به ناخن وارد نمیکند و برای کاشت ناخنهایی با ظاهری طبیعیتر مورد استفاده قرار میگیرد. کاشت اکریلیک به دلیل استفاده از پودر و مونومر مایع (لیکوئید) ممکن است برای ناخن و حتی سیستم تنفسی آسیبزننده باشد؛ اما پلی ژل سبک است و فشار کمی به ناخن وارد میکند و بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از پلی ژل در سالهای اخیر به شدت مورد توجه ناخنکاران در سالنهای زیبایی قرار گرفته است.
انجام طراحیهای شیک
دیگر کاربرد پلی ژل در کاشت ناخن این است که امکان انجام طراحیهای ظریف و پیچیده مانند طرحهای برجسته، فرنچ و …روی آن فراهم است. این محصول به دلیل فرم ایدهالی که به ناخن میبخشد و خاصیت انعطافپذیری خود به شدت جای مانور دارد.
مورد استفاده برای ناخنهای کوتاه
پلی ژل طول عمر ناخنهای کوتاه را افزایش داده و به فرم مد نظر شما در میآورد. این ماده روی ناخن قرار میگیرد و استحکام و دوام ناخن را بیشتر میکند. حتی اگر بخواهید این مواد را روی ناخنهای طبیعی خود با قد کوتاه برای استحکام بیشتر بگذارید، این کار امکانپذیر است.
تقویت ناخنهای آسیبدیده
این محصول از شکسته شدن ناخنهای طبیعی شما جلوگیری میکند و باعث افزایش استحکام و تقویت آن میگردد. با استفاده از پلی ژل به مرور زمان قد ناخن شما بلندتر شده و میتوانید داشتن ناخنهای بلند که به دستان شما زیبایی میبخشند را تجربه کنید.
افزایش دوام ناخن
ترکیبات پلی ژل به گونهای است که برای مدت زمان طولانی دوام دارد و به هیچ عنوان باعث تغییر شکلی یا ترک خوردن ناخن نمیشود. با رعایت نکات مراقبتی بیش از 3 هفته میتوانید از دوام ناخنهای خود لذت ببرید.
عدم آسیب به ناخنهای طبیعی
دیگر کاربرد پلی ژل این است که محصول در مقایسه با برخی از مواد آسیبزا به ناخن، هیچ آسیبی به ناخن وارد نکرده و انتخاب عالی برای افرادی است که به سلامت ناخنهایشان اهمیت میدهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرق پلی ژل با ژل بیلدر بر روی لینک کلیک کنید. (حتما بخوانید)
انواع پلی ژل کدام است؟
برخی از انواع پلی ژل در زیر آورده شده است:
پلی ژل نرم
این محصول به راحتی بر روی ناخن شکل میگیرد و هم میتواند برای طراحیهای ظریف و هم برای طراحیهای پیچیده و دقیق مورد استفاده قرار میگیرد.
پلی ژل سفت
این پلی ژل قوام زیادی دارد و مقاومت آن بیشتر است. برای افرادی که ناخنهایشان بلندتر است و نیاز به استحکام بیشتری دارند این محصول گزینه خوبی است، چرا که به راحتی ترک نمیخورد و نمیشکند.
پلی ژل بی رنگ
پلی ژل بی رنگ، همانطور که از اسمش پیداست شفاف و بیرنگ است و ظاهر براق و طبیعی به ناخن میبخشد و برای طراحیهای دیگر یا لایهگذاری مورد استفاده قرار میگیرد.
پلی ژل رنگی
دارای رنگهای مختلف است و برای افرادی مناسب است که به دنبال طراحیهای رنگارنگ و خاص هستند.
پلی ژل هولوگرافیک
برای طراحیهای شیک مناسب است، چرا که با تغییر نور و زاویه، درخششهای متفاوتی ایجاد میکند. این محصول برای مهمانیهای خاص و طراحیهای هنری کاربرد دارد.
پلی ژل حرارتی (Thermal)
پلی ژل حرارتی با تغییر دما، رنگ عوض کرده و برای کسانی که به دنبال ناخنهای متفاوت با جلوهای متغیر هستند، انتخابی خاص و منحصر به فرد است.
پلی ژل بیبی بومر (Baby Boomer)
این پلی ژلها برای طراحیهای گرادیانت، آمبره، ناخنهایی با رنگهای ملایم و ترکیبی استفاده میشوند و جلوهای ظریف و طبیعی دارند.
برای چگونگی کار با این محصول میتوانید به صفحه مراحل کاشت پلی ژل مراجعه کنید. (حتما بخوانید)
نحوه استفاده از پلی ژل در کاشت ناخن
کاشت ناخن با پلی ژل یکی از روشهای نوین برای داشتن ناخنهای مقاوم و خوشفرم است. این روش نسبت به کاشت اکریلیک از انعطافپذیری بالاتری برخوردار است و ظاهری شفافتر و ظریفتر دارد. در ادامه، تمام مراحل این کاشت را بهصورت دقیق توضیح میدهیم تا شما بتوانید حتی موفق به استفاده از پلی ژل ناخن در خانه بشوید.
مرحله اول: آمادهسازی و زیرسازی ناخن (مانیکور خشک)
مانند تمام روشهای کاشت، اولین کار آمادهسازی ناخنهاست:
کوتاه کردن و فرم دهی ناخنها: اگر ناخنها خیلی بلند هستند، آنها را با ناخنگیر یا سوهان کوتاه کنید و به شکل دلخواه در آورید.
- عقب زدن کوتیکول: با عقبزن فلزی یا چوبی، کوتیکولهای روی ناخن را به عقب هل دهید.
- برداشتن کوتیکول اضافه: با استفاده از سر سوهان اشکی کوتیکولها را از سطح ناخن بردارید.
- تمیز کردن دور ناخن: اگر پوستههای اضافهای اطراف ناخن هست، آنها را با نیپر بچینید.
- ایجاد خط و خش بر روی سطح ناخن: با سوهان بر روی سطح ناخن بهصورت یکنواخت خط و خش ایجاد کنید تا مواد بهتر به ناخن بچسبد.
- تمیز کردن سطح ناخن: با یک براش نرم، گرد ها را از روی ناخنها پاک کنید.
بیشتر بخوانید: مانیکور خشک
مرحله دوم: نصب فرمر
- ضدعفونی کردن ناخن: از ضد قارچ برای جلوگیری از ایجاد عفونت و ماندگاری بالاتر استفاده کنید.
- انتخاب فرمر مناسب: میتوانید از فرمرهای یکبار مصرف کاغذی استفاده کنید تا فرم خوبی داشته باشد.
- نصب و تنظیم فرمر: لبههای فرمر را به هم متصل کرده و آن را با دقت زیر ناخن قرار دهید، به طوری که فرمر کاملاً موازی با سطح ناخن قرار گیرد و فرم کاشت طبیعیتر شود.
- فیکس کردن فرمر: قسمت آزاد فرمر را روی انگشت بچسبانید تا تکان نخورد.
مرحله سوم: موادگذاری پلی ژل
استفاده از بیس کات: یک لایه نازک بیس کات روی سطح ناخن بزنید و آن ظرف مدت 30 تا 60 ثانیه را داخل دستگاه UV قرار دهید.
فرم دادن پلی ژل روی ناخن: مواد را در مرکز ناخن قرار بگذارید و با کمک کلینزر و قلم مخصوص آن را بهآرامی پخش کنید، مواد را روی فرمر بکشید و فرم دلخواه را ایجاد کنید.
خشک کردن مواد: انگشت را در دستگاه UV قرار دهید و 90 ثانیه صبر کنید تا مواد کاملاً خشک شود. برای از بین بردن چسبندگی با پد آغشته به کلینزر، سطح ناخن را تمیز کنید.
مرحله چهارم: جدا کردن فرمر و فرمدهی اولیه
برداشتن فرمر: پس از این که پلی ژل به طور کامل خشک شد، فرمر را به آرامی از ناخن جدا کنید.
استفاده از پینچر: در صورت نیاز و برای ایجاد قوس طبیعی روی ناخن، از پینچر استفاده کنید تا فرم ناخن باریکتر و ظریفتر شود.
مرحله پنجم: سوهانکشی و فرمدهی نهایی
اصلاح فرم ناخن: با سوهان دستی، فرم نهایی ناخن را مشخص کنید و کنارهها را مرتب نمایید.
استفاده از تاپ شاین: اگرچه این مرحله اختیاری است؛ اما توصیه میشود از آن برای دوام بیشتر پلی ژل، استفاده کنید.
نکات مهم در کاشت ناخن با پلی ژل
- قبل از خشک کردن پلی ژل در دستگاه یو وی، حتماً دور ناخن را چک کنید تا مواد شره نکرده باشد.
- هنگام کار با پلی ژل، از کلینزر مناسب و با کیفیت استفاده کنید تا مواد به خوبی روی ناخن پخش شوند.
- اگر بخواهید از لاک ژل استفاده کند، نیازی به بافر برای صیقلی کردن و براق کردن سطح ناخن نیست، اما برای لاک معمولی، بهتر است سطح ناخن با بافر صاف شود.
مزایای پلی ژل و راز زیبایی ناخنهای بی نقص
برخی از مزایای استفاده از پلی ژل در زیر آورده شده است:
مزایا | توضیحات |
بالا بردن سرعت کار | پلی ژل به سرعت خشک میشود و زمان کاشت کاهش پیدا میکند. به همین دلیل اگر محدودیت زمان دارید، گزینه مناسبی برای انتخاب است. |
کاهش احتمال بروز حساسیت | افراد بسیار محدود و کمی بودهاند که حساسیت داشتهاند، به همین دلیل برای افرادی با پوست حساس ایدهآل است. |
عدم نیاز به لایهبرداری زیاد | برای برداشتن پلی ژل نیازی به استفاده از مواد شیمیایی نیست، چرا که به راحتی از روی ناخن جدا میشود و آسیبی به ناخن طبیعی وارد نمیکند. |
داشتن ظاهری براق و طبیعی | این ماده به هیچ عنوان به ناخن حالت مصنوعی نمیدهد و باعث درخشش طبیعی ناخنها خواهد شد. |
سبک بودن | این محصول انعطافپذیر بوده و سبک است، به همین دلیل باعث میشود ناخن طبیعی به نظر برسد. |
ما در بالا به اطلاعات مهمی در قبل از خرید پلی ژل ناخن، کاربرد آن، فواید و …پرداختیم تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. با این حال، اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد قیمت پلی ژل دارید یا قصد خرید انواع محصولات مربوط به کاشت ناخن را دارید، میتوانید به وب سایت و اینستاگرام فروشگاه مارکتمون مراجعه کنید و سوالات خود را از کارشناسان مجرب فروشگاه مارکتمون بپرسید یا برای خرید حضوری به آدرس زیر مراجعه کنید:
تهران، بازار بزرگ، مرکز خرید دلگشا، طبقه اول، واحد 142 و 162
سوالات متداول
انواع پلی ژل کدام است؟
پلی ژل رنگی، بی رنگ، هولوگرافیک، نرم و سفت
برخی از مزایای پلی ژل کدام است؟
کمترین آسیب به ناخن، مناسب طراحی دقیق، دوام بالا، ظاهر طبیعی