حتما همه شما میدانید که کرم پودر چیست و چه کاربردی دارد. اما اینکه بتوانید کرم پودر سازگار با پوست خود را انتخاب کنید، ممکن است معضلی باشد که شما را در میان انبوهی از برندها و انواع مختلف این کرم گیج و سردرگم کند. برای این که بتوانید بهترین کرم پودر را انتخاب کنید، توصیه میشود به نوع پوست، رنگ پوست، میزان پوشانندگی، میزان براقی و ماتی پوست، ماندگاری و در نهایت بودجه توجه داشته باشید و در نهایت تصمیم خود را برای انتخاب نهایی کنید. پیش از پرداختن به این موارد بهتر است با مفهوم کرم پودر و کاربرد آن بیشتر آشنا شوید.
آشنایی با کرم پودر و اهمیت انتخاب صحیح آن
کرم پودر یکی از مهمترین، کاربردیترین و پرفروشترین محصولات آرایشی است که معمولا در بسیاری از موارد برای آرایش روزانه مورد استفاده قرار میگیرد. اگر این محصول آرایشی به درستی انتخاب نشود، ممکن است در زیبایی شما و همچنین ایجاد مشکلات پوستی در آیندهای بسیار نزدیک تاثیرگذار باشد.
کاربرد کرم پودر
کاربرد کرم پودر بدین صورت است که میتواند با توجه به فرمولاسیون و پیگمنتی که دارد به مخفی کردن و پوشش لکهها، جوشها و سایر نواقص صورت بپردازد و پایه مناسبی برای سایر لوازم آرایشی از جمله سایه چشم، رژ لب، رژگونه و … باشد. دقت داشته باشید که برخی از این دسته کرمها دارای قابلیت مرطوب کنندگی و ضد آفتابی هستند؛ از این رو علاوه بر پوشش دهی عیوب صورت به مراقبت از پوست نیز کمک شایان توجهی خواهند کرد.
پیشنهاد نویسنده: مراحل گام به گام استفاده از کرم پودر
انواع کرم پودر و مزایا و معایب آن
کرم پودرها در طیف وسیعی از مدلها به بازار عرضه میشوند که در ادامه به آنها و نکاتی که باید در مورد نوع پوست خود به آن توجه کنید میپردازیم:
کرم پودر مایع
پوستهای خشک و نرمال که به مرطوبکننده و پوشش سبکتر نیاز دارند، بهتر است کرم پودر مایع را در سبد خرید خود جای دهند. این کرم برای استفاده روزانه یا در شرایطی که به راحتی و سرعتعمل نیاز دارید میتواند یک گزینه عالی باشد.
برای طرز استفاده از کرم پودر مایع بر روی لینک کلیک کنید.
مزایا کرم پودر مایع:
پوششدهی قابل توجه: کرم پودرهای مایع معمولاً پوششدهی مناسبی دارند که میتوانید آن را بر اساس نیاز خود در نظر بگیرید.
دارای قدرت مرطوبکنندگی: از آنجایی که این کرم پودرها معمولا بر پایه آب هستند معمولاً پوست را مرطوب نگه میدارند و برای پوستهای خشک مناسبند.
آسانی در استفاده: این محصولات به راحتی میتوانند با استفاده از یک پد تخم مرغی یا براش بر روی صورت قابل پخش باشند و هیچ اثری از ترک یا خط روی صورت نگذارند.
معایب کرم پودر مایع:
کیفیت مختلف: بسته به برندهای متنوع و نوع فرمولاسیون موجود در این محصولات، ممکن است برخی کرم پودرهای مایع احساس سنگینی داشته باشند یا در طول روز نیاز به تمدید مداوم پیدا کنند.
برای پوست چرب مناسب نیست: اگر پوست شما چرب است، ممکن است در طول روز این کرم بر روی پوستتان برق بیفتد که این مشکل تا حد زیادی میتواند با فیکساتور رفع شود.
کرم پودرهای پودری یا پنکیک کرم پودری
پنکیکها برای پوست چرب و مختلط که نیاز به مات شدن و کنترل چربی دارند، بسیار مناسب است. همچنین افرادی که به دنبال ظاهری طبیعی و نچرال هستند و میخواهند برای خرید کرم پودر اقدام کنند، معمولا این گزینه را ترجیح میدهند.
مزایا پنکیک کرم پودری:
سبک و مات: کرم پودرهای پودری معمولاً پوشش سبکتری دارند و برای پوستهای چرب یا مختلط که ناحیه T چرب تریدارند مناسب هستند، زیرا چربی اضافی را جذب میکنند.
کنترل چربی: این نوع کرم پودر پنکیکی برای کسانی که پوست چرب دارند، فوقالعاده عمل میکند و از برق افتادن پوست به طرز معجزه آسایی پیشگیری میکند.
عدم نیاز به تمدید مداوم: این کرم پودر پودری معمولاً دیرتر از روی پوست محو میشود و نیاز به تجدید کمتری دارد.
معایب پنکیک کرم پودری:
پوششدهی کم: در مقایسه با کرم پودرهای مایع یا کرمی، این کرم آرایشی پوششدهی کمتری دارد و ممکن است نتوانند عیوب پوست را به طور کامل بپوشانند.
ممکن است باعث خشکی پوست شود: برای پوستهای خشک یا حساس این کرم پودر فشرده توصیه نمیشود و ممکن است خشکی را تشدید کند.
کرم پودر استیکی
افرادی که پوست چرب یا مختلط دارند و به دنبال یک کرم آرایشی با پوشش دهی بالا اما مات هستند. این گزینه برایشان مناسب است. همچنین این نوع کرم برای کسانی که زمان کمی دارند و نیاز به استفاده سریع و راحت دارند نیز میتواند مناسب باشد.
پیشنهاد نویسنده: برای این که بدانید چگونه کرم پودر بزنیم که ماسیده نشود میتوانید به این مقاله مراجعه فرمایید.
مزایا کرم پودر استیکی
راحتی در حمل و استفاده: کرم پودر استیکی برای استفاده سریع و راحت طراحی شده و به راحتی قابل حمل است و میتوانید از آن در کیف خود یا برای مسافرت استفاده کنید.
پوششدهی کامل و مات: این پن استیک به راحتی میتواند پوست را به صورت کامل پوشش داده و به حالت مات درآورد.
معایب کرم پودر استیکی
پخش سختتر: این پن ممکن است نسبت به سایر انواع کرم پودرها به راحتی روی پوست پخش نشود و توصیه میشود با دست بر روی صورت آن را پخش کرد تا گرمای دست به انتقال آن به تمام نقاط صورت کمک کند.
گزینه مناسبی برای پوستهای خشک نیست: معمولا این نوع کرم پودر ماتیکی به دلیل فرمولاسیون ماتسازی، باعث خشکی پوست شود و برای افرادی که پوست خشک دارند توصیه نمیشود.
برای انتخاب مناسبترین کرم پودر، باید نوع پوست خود را در نظر بگیرید و سپس بر اساس نیازهای خود از بین این گزینهها انتخابی درست داشته باشید.
BB کرم (Beauty Balm یا Blemish Balm)
پوستهای نرمال و خشک که به دنبال یک پوشش سبک و طبیعی همراه با مراقبتهای دیگر مانند خواص ضد آفتابی و مرطوبکنندگی هستند، میتوانند با این محصول انتظارات خود را برآورده کنند. این محصول برای پوستهای حساس که نیاز به محصولات ملایم و کمخطر دارند نیز بسیار مناسب است.
مزایا بی بی کرم:
پوششدهی سبک: BB کرمها پوششدهی نسبتا سبکی دارند و جلوهای نچرال به صورت میدهند و برای افرادی که به دنبال ظاهری طبیعی هستند مناسباند.
کرمهای چند کاره: این کرمهای چند منظوره علاوه بر پوششدهی، معمولاً خاصیت مرطوبکنندگی، ضد آفتاب، آنتیاکسیدانی و گاهی خواص ضد پیری دارند.
مناسب برای پوستهای حساس: به دلیل فرمولاسیون ملایم، برای پوستهای حساس گزینهای مناسب و عالی هستند.
آسان برای استفاده روزانه: به دلیل ترکیبات چند منظوره، نیازی به استفاده از چند محصول جداگانه نخواهید داشت.
معایب بی بی کرم:
پوششدهی کم: اگر پوششدهی بالا انتظار دارید، ممکن است BB کرمها قادر به پوشش تمام نواقص صورتتان نباشند.
رنگ محدود: در بعضی برندها رنگهای BB کرم محدود است و حق انتخاب زیادی ندارید.
مناسب پوست چرب نیست: برخی BB کرمها بر روی پوستهای چرب باعث براقیت میشوند.
2. CC کرم (Color Correction Cream)
سی سی کرم ها به پوشش نواقص پوست میپردازند و میتوانند قرمزی، تیرگی و لکههای پوستی را کاور کنند. پوستهای نرمال تا خشک که نیاز به پوشش متوسط دارند، بهتر است از این کرم استفاده کنند.
مزایا سی سی کرم
پوششدهی متوسط تا بالا: CC کرمها معمولاً پوششدهی بالاتر و بهتری نسبت به BB کرمها دارند
رفع مشکلات رنگی پوست: این کرمها برای یکدست کردن سطح پوست و رفع مشکلاتی مانند قرمزی، زردی یا تیرگی طراحی شدهاند.
آبرسانی و ضدآفتاب: بسیاری از CC کرمها حاوی ترکیبات مرطوبکنندگی، آبرسانی و ضد آفتابی هستند.
سبک و طبیعی: برخلاف کرمهای پودری یا کرم پودرهای سنگین، CC کرمها بسیار سبک هستند و برای نچرال پسندان گزینهای ایدهآل محسوب میشوند.
معایب سی سی کرم
درست مثل BB کرمها، رنگهای CC کرم نیز محدود است.
ممکن است برای پوستهای چرب مناسب نباشد: بعضی از CC کرمها ممکن است احساس سنگینی و چربی به پوست دهد.
راهنمای انتخاب کرم پودر
برای این که بتوانید کرم پودر متناسب با پوست خود را انتخاب کنید لازم است نکاتی را در نظر بگیرید که در ادامه به تفکیک به هر کدام از آنها میپردازیم:
نوع پوست | بهترین گزینه برای انتخاب | توضیحات |
پوست خشک | کرم پودرهای مایع و استیکی | اگر پوست شما خشک است و با زدن کرم پودر شاهد پوستهها و خشکیهای صورت خود با وضوح بیشتری هستید، بهتر است از کرم پودرهای آبرسان که حاوی ترکیبات مرطوبکننده و آبرسان (مثل هیالورونیک اسید) هستند استفاده کنید. |
پوست چرب | پنکیک کرم پودری و کرم پودرهای مایع | اگر پوست شما چرب است و با زدن کرم پودر صورتتان براق و چرب میشود، بهتر است از کرم پودرهای ماتکننده و فاقد چربی استفاده کنید که ماندگاری بهتری بر روی صورت شما دارند و جلوهای مات به آن میبخشند. |
پوست مختلط یا ترکیبی | کرم پودر مایع یا پودری فشرده | اگر پوست مختلطی دارید توصیه میشود از کرم پودرهایی که دارای ترکیبات نرمکننده مثل کره کاکائو، شی باتر، روغنهای گیاهی و … هستند دوری کنید و در عوض از کرمهای رطوبترسان استفاده کنید. |
پوست حساس | BB کرم و CC کرم | اگر پوست حساسی دارید، به دنبال کرم پودرهای غیر کومدونزا، بدون الکل، اسانس، عطر و رایحه باشید تا باعث تحریک پوست نشود. همچنین از محصولات حاوی پارافین و روغن های نفتی مثل گلیسیرین، وازلین و… اجتناب کنید. |
رنگ پوست
برای پیدا کردن کرم پودر با رنگ مناسب، بهتر است به تناژ پوست خود دقت کنید. معمولا انتخاب شما بر اساس پوستان به سه دسته سرد، گرم و خنثی تقسیم میشود. اگر رنگ پوست شما زرد رنگ است، تناژ رنگیتان سرد و اگر رنگ پوستتان صورتی رنگ است تناژ رنگیتان گرم است و در صورتی که ما بین این دو هستید از تناژ رنگی خنثی برخوردارید.
میزان پوشانندگی
پوششدهی کم: اگر میخواهید ظاهری طبیعی و میکاپی سبک داشته باشید، کرم پودرهای با پوشش کم انتخاب مناسبی هستند. این نوع کرم پودرها معمولاً برای استفاده روزانه بسیار گزینه ایدهالی محسوب میشوند.
پوششدهی متوسط: اگر در صورت شما لکههای کوچک وجود دارد و دوست دارید نواقص جزئی پوست خود را بپوشانید، کرم پودرهای با پوشش متوسط برای شما مناسب هستند.
پوششدهی بالا: اگر میخواهید کاملا نواقص و لکهای پوست و حتی خالهای ریز و کک مکهای خود را بپوشانید، کرم پودرهای با پوشش بالا مناسب شما خواهند بود. این نوع کرم پودرها برای مراسم و مناسبتهای خاص توصیه میشوند.
میزان براقی و ماتی
مات: اگر به دنبال کرم پودر خوب برای پوست چرب و مختلط هستید، کرم پودرهای مات از براق شدن ناشی از چربی جلوگیری خواهند کرد.
براق یا درخشان: اگر به دنبال کرم پودر خوب برای پوست خشک یا حتی معمولی هستید، این نوع محصولات به پوست شما جلوهای طبیعی و شاداب میبخشند.
ماندگاری
اگر پوست شما چرب است یا جزو افرادی هستید که صورتتان مدام عرق میکند و میخواهید در کل روز آرایش خود را داشته باشید، بهتر است به دنبال کرم پودرهایی باشید که از ماندگاری بالاتری برخوردارند. کرم پودرهای جامد میتواند برای این دسته از افراد مناسب بوده و از ماسیده شدن جلوگیری کند
بودجه
شاید بتوان گفت بودجه یکی از مهمترین مواردی است که میتواند در انتخاب یک کرم پودر خوب و متناسب با پوست شما تاثیرگذار باشد. کرم پودرها معمولا بر اساس نوع و برند طیف قیمتی گستردهای دارند؛ اما خبر خوب این است که شما با هر بودجهای میتوانید یک کرم پودر با کیفیت متناسب با پوست خود داشته باشید.
مزایای کرم پودر بر روی صورت
پوشاندن عیوب پوستی مانند لکهها، جوشها، قرمزی و تیرگیها
ایجاد تناژ دلخواه پوست و بخشیدن رنگی جذاب و یکدست به پوست
محافظت از پوست در برابر آفتاب و اشعههای مضر UV برای پیشگیری از پیری زودرس
فرمولاسیون تخصصی برای مراقبت از پوست و کمک به حفظ و سلامتی آن
برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله فواید کرم پودر مراجعه نمایید.
معایب کرم پودر و مشکلات پوستی
بستهشدن و مسدود شدن منافذ پوست و ایجاد جوش و آکنه
تحریک پوست و افزایش جوشها، بهویژه برای افرادی که پوست چرب یا مستعد آکنه دارند
ظاهری غیر طبیعی و کیکی شدن کرم پودر
ایجاد لکههای ماندگار بر روی لباس در صورت
لکهها و مشکلات پوستی در صورت استفاده از محصولات بیکیفیت در بلند مدت
برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله عوارض کرم پودر مراجعه نمایید.
نحوه مصرف کرم پودر
برای طریقه مصرف کرم پودر فقط کافی است مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
پیش از استفاده از کرم پودر، برای پاک کردن منافذ عمقی پوست، بر روی صورت تمیز خود تونر بزنید.
از کرم آبرسان و مرطوب کننده متناسب با نوع پوست خود استفاده نمایید.
برای زیرسازی و خوابیدن کرم پودر بر روی صورت پرایمر بزنید.
با کمک براش، بیوتیبلندر مقدار مناسبی از کرم پودر را روی صورت خود پخش کنید. شما میتوانید این مراحل را با انگشتان خود نیز انجام دهید.
در صورت نیاز، فیکساتور بزنید تا ماندگاری کرم بیشتر شده و صورت برق نیفتد.
پیشنهاد نویسنده: برای آموزش کرم پودر زدن پوست چرب و کرم پودر زدن پوست خشک بر روی لینک کلیک کنید.
بهترین کرم پودرهای موجود در مارکتمون
بهترین کرم پودرها را میتوان بر اساس نوع پوست در نظر گرفت. بهترین کرم پودر برای پوست نرمال تا خشک، کرم هایی هستند که حاوی ویتامین E و روغن آرگان باشند تا آبرسانی پوست را در کنار پوشش دهی انجام دهند. اما بهترین کرم پودر برای پوست چرب و مختلط، کرمی است که حالت براق به پوست ندهد و در عوض جلوهای مات داشته باشد. کرم پودر اپتیموس، نوتریکا، کاپرا، گابرینی، ایزادورا، RTS، آموتیا و … جزء محبوبترین کرم های آرایشی در بازار هستند که شما میتوانید برای تهیه آن از مارکتمون نیز اقدام نمایید.
مشورت با کارشناسان مارکتمون را فراموش نکنید!
چه بخواهید خرید اینترنتی داشته باشید و چه بخواهید به صورت حضوری خرید کنید، برای انتخاب کرم پودر اصل لازم است تا یک فروشگاه معتبر مثل مارکتمون را انتخاب کنید. در این فروشگاه متخصصان و کارشناسان به سوالات شما از قبیل کرم پودر چیست و نحوه انتخاب آن کمک خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پلهای ارتباطی با ما همراه باشید.
متا تایتل: کرم پودر چیست؟ راهنمای انتخاب کرم پودر بر اساس نوع پوست
متا دیسکریپشن: چنانچه میخواهید بدانید کرم پودر چیست و چطور باید بر اساس نوع پوست خود، بهترین انتخاب را داشته باشید، با ما همراه شوید.
کلمه کلیدی: کرم پودر چیست